De kracht van Porsche Cayenne Hybride is moeilijk te beschrijven, dus koos Porsche ervoor om het te laten zien

Als het gaat om het vermogen van een motor, dan denkt men in paardenkracht. Maar dat is niet het geval voor hybride auto’s. Daar wordt kilowatt als eenheid van vermogen gebruikt. Hybride motoren worden daarom zwaar onderschat door Jan Modaal. Kilowatt klinkt iets voor huishoudelijke apparatuur, niet voor een beest van een Porsche.  

Om voor iedereen duidelijk te maken hoe krachtig de Cayenne Hybrid werkelijk is, heeft Porsche daarom een enorme motor gebouwd met enkel huishoudelijke apparatuur. Samen tellen ze op tot 306 kW vermogen. Oftewel 416 pk, de krachtigste hybride motor op de markt.

Links

Film:   http://youtu.be/IZeSBFc9Elc

Making of: http://youtu.be/-ndeV6Z-iz8

Credits

Concept: Niels Straatsma, Niklas Kristensen | Copy: Niels Straatsma, Niklas Kristensen | Design: Jort Schutte | Art Director: Jort Schutte | Creative Director: Mervyn ten Dam | Producer: Lisette Morssink | 3D modeling: Jeroen Brinkhuis | Klant: Eugénie Vossen, Ingrid Oudejans | Productie installatie: Xander Gregorovitsch - Interactive Objects | Filmproductie: Smarthouse Films, Danielle Guirguis | Regisseur: Roel Boorsma | Camera: Eric Halberstadt | Muziek en sounddesign: Audentity | Editor: Tanya Fallenius

Comment