Tiles, Tiles and more Tiles! Mozaïek, a short film for International Film Festival Rotterdam is part of 6 films from makers all around the world. The series will be made in the context of commemorations of the reconstruction of the city of Rotterdam, 75 years ago. 

Director GUIDO VAN DRIEL | scenario BAS BLOKKER

MEGA THANKS to the super crew:

Tessel Schole, Ina van Beek, Alex Wuijts, Marjoke Haagsma, Diederik Hijmans, Bert Hogenes, Martijn Kalleveen, Gerben Kokmeijer, Loïs Beker, Josefien Brinkman, Maxa van Panhuis, Brigitte Pleijzier, Nanja Theus, Robin van Stel, Michelle Huveneers

and cast:

Saïd Bonyahia, Hannah van Lunteren, Dylan Hermelijn, Mori and Ali. 

et MERCI BEAUCOUP to

Jelier & Schaaf, Camalot Amsterdam, Singelfilm, Locdep, Habibi Interiors, Tegel-outlet Aalsmeer, LOXAM Workx, Fokkerij Tortelduif, Ellen Santen, Jacob Wiedemeijer, Henk van Gils and off-course Noor van Geloven and family.

Comment