ALLROUND PRODUCTIESTAGE SMARTHOUSE FILMS

SMARTHOUSE FILMS
"Smarthouse = commercial arthouse and vice versa, linking music, arts and graphic design into the world of film"

Smarthouse Films produceert o.a. speelfilms, documentaires & commercials. In coproductie met het International Film Festival heeft Smarthouse 6 korte internationale films geproduceerd, die tevens in première gingen afgelopen IFFR. Dit jaar gaat de eerste speelfilm in productie in Chili en zijn er meerdere speelfilms en korte films in ontwikkeling. Smarthouse is opgericht door Danielle Guirguis die betrokken was bij films als Komt een Vrouw bij de Dokter, De Gelukkige Huisvrouw en Zwartboek.

Smarthouse Commercials produceert branded content in opdracht van reclamebureaus als KesselsKramer, Buutvrij, McGarry Bowen (voormalig Achtung!), KingsDay, Publicis en N=5 en maakte werk voor o.a. Belastingdienst, Porsche, MaxMara, Guerlain, Sanquin, PostNL, Covergirl, Greenpeace, Nationale Nederlanden, Renault en KPN.

Meer informatie via www.smarthousefilms.nl.

STAGE
Wie zoeken wij?

·      Een organisatorisch talent

·      Iemand die stressbestendig, flexibel, verantwoordelijk en assertief is

·      Iemand die geïnteresseerd is in het film- & commercialproductieproces, van scenario-ontwikkeling tot productie, promotie en publiciteit

·      Iemand met een goede kennis van de Engelse taal

·      Naar iemand die een fulltime stage wil lopen 3 of 6 maanden

·      Naar iemand die een HBO/WO-opleiding volgt op het gebied van cultuur, media, film of management

·      Iemand met een rijbewijs

 

WAT HOUDT DE STAGEPLEK IN?
Werkzaamheden liggen onder meer op het gebied van:

·      Werken in een klein, jong team

·      Projectmanagement taken

·      Assisteren tijdens de verschillende productiefases van speelfilm en commercials

·      Productieassistentie op de filmset: Als productieassistent op de filmset zal je verschillende functies vervullen, van het assisteren van de producer of regisseur, tot het begeleiden van cast en figuratie op de set

·      Het maken van callsheets en diverse documenten ten behoeve van de producties

·      Het aanvragen van subsidies voor speelfilms

·      Productionele ondersteuning op kantoor

WAT BIEDEN WIJ?
Naast elke dag een heerlijke lunch, leer je bij deze stage niet alleen de verschillende kanten van het filmproductieproces kennen van zowel speelfilms als documentaires, maar wordt je ook betrokken bij de totstandkoming van commercials. Daarnaast is er ruimte om je te verdiepen in je eigen leerdoelen en interesses.

Stage vergoeding: €400 per maand.

REAGEREN?
Stuur een motivatiebrief en CV naar info@smarthousefilms.nl o.v.v. Sollicitatie stage.

Comment